Denne side administreres af: XPERT boligråd ApS CVR: 20132442

Hvis du har spørgsmål vedrørende denne webside kan du kontakte os her på kontaktsiden

Personbeskyttelse
Her på siden tilbydes information, service og produkter til interesserede. Når du anmoder om dette på denne webside, og får tilsendt yderlig oplysninger af enhver art, bliver du bedt om at afgive nogle oplysninger som f.eks. navn, e-mail-adresse og evt. telefonnummer m.m.. Samtidig giver du tilladelse til, at vi kan registrere og anvende de oplysninger du har givet til at kontakte dig og give dig det ønskede iht. websidens indhold.

Dine informationer vil aldrig, og på ingen måde blive givet, solgt eller gjort tilgængelig for andre/tredje part, ud over den person der evt. vil kontakte dig på din foranledning.

Vi respekterer dit privatliv og behandler dine oplysninger med fuld diskretion. Hvis du ønsker at blive slettet af den liste du har tilmeldt dig på, på noget tidspunkt, så kan du gøre det ved at afmelde dig nederst på/i de mails du modtager, ved anvendelse af linket ”To unsubscribe or change subscriber” Det er altid muligt uden yderligt spørgsmål til dig eller kommentar fra os. Oplever du problemer med denne afmelding kan du altid kontakte os, og vi vil foretage en sletning af alle dine afgivne oplysninger manuelt, inden for ti arbejdsdage.

Disclaimer

Vilkår
Ved at købe og anvende produkter eller tjenester der tilbydes, har du udtrykkeligt accepterer at påtage dig din egen risiko der er forbundet med anvendelse af disse, og er enige i at vi i vores forretning og virksomhed ikke er ansvarlig for eventuelle tab, hverken direkte eller indirekte,  du eventuelt måtte opleve gennem køb og anvendelse af produkter og / eller ydelser der tilbydes.

Vi har på ingen måde et ansvar for de produkter og / eller ydelser der tilbydes fra tredje mand. Handelsaftale og vilkår for det enkelte produkt og ydelse vil altid være mellem dig som kunde, og den pågældende forretning/virksomhed der foretages en handel med. Vi behandler således ikke klager, og foretager ikke refusion, erstatning eller andre former for behandling af eventuelle tvister køber og sælger imellem. Tvister skal altid rettes mod forretningen/virksomheden hvorfra produktet er købt og leveret.

Copyright
Denne webside må hverken kopieres helt eller delvist, ej heller som ændret version, videregives, eller på andre måder anvendes privat eller kommercielt eller anden vis uden skriftlig tilladelse, hvad enten der er tale om tekst, lyd, video, billeder eller andet indhold.